Over Erik

Erik van der Bas, aangenaam. Front-end developer & sparringpartner voor online uitdagingen. Bedenkt en bouwt not-your-average websites voor ZZP’ers, stichtingen en kleine bedrijven. Werkt daarnaast ook samen met andere developers en ontwerpers aan klussen.

Maatwerk staat voorop én altijd met oog op uw organisatie. Niet alleen tijdens de realisatie betrokken, maar ook na de oplevering proactief.

U kunt mijn hulp inschakelen voor het uitdenken en bouwen van een geheel nieuwe site, het verbeteren van een bestaande website of mij inzetten op front-end development in een grotere klus.

Naast het development werk ben ik een sparringpartner waarmee u kritisch kan kijken naar de rol van uw website en andere digitale media in uw organisatie. Door mijn technische en communicatieve achtergrond kan ik zorgen dat uw online uitingen aansluiten bij uw organisatie.

Zit u met een online vraagstuk? Zoekt u versterking in de vorm van een freelance front-end developer? Of wilt u meer weten over mij? Contact opnemen kan via:

06-57557263 & erik@basedonline.nl

Te vinden op social media:

© Copyright 2021 Based Online. - Privacy policy