Timber & Twig + WordPress: een gouden combinatie

Twig is een template engine en Timber is de laag tussen WordPress en Twig. Twig zorgt ervoor dat de ontwikkelaar ‘DRY’ (Don’t Repeat Yourself) code kan schrijven.

Based Online maakt al haar websites met behulp van Timber en Twig. Zo hebben we al meer dan 100 websites gerealiseerd. Daarnaast is Erik sinds 2023 direct betrokken bij de ontwikkeling van Timber. Hij is bij het ontwikkelteam gekomen als versterking om Timber versie 2.0 uit te brengen. Hij focust zich op documentatie, het managen van issues en bijdragen aan de broncode.

Wat Based Online voor jou als ontwikkelaar kan betekenen

Gebruik je Timber voor de WordPress website van jouw klant? En zoek je versterking en expertise als het gaat om Timber? Denk hierbij aan:

Staat jouw vraag er niet tussen? Grote kans dat ik je alsnog kan helpen. Neem hieronder vrijblijvend contact op en dan praten we snel verder!

Neem contact op

Contact Form

Based Online maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.